المقادير


3 شرائح سلمون (هتلاقيها في السوبر ماركت)

2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

رغيف خبز شامي مقطع

2 ملعقة كبيرة مايونيز

ملعقة كبيرة زبادي

2 فص ثوم مفروم

2 ملعقة كبيرة خل

عصير ليمونة

2 ثمرة خيار

ثمرة كابوتشا

ملح وفلفل

الطريقة:

1- حطي الخبز المقطّع في صينية، ورشي عليه زيت الزيتون، ودخليه الفرن لمدة 10 دقايق لحد ما

يتحمّص.

2- قطّعي خس الكابوتشا، وقطّعي الخيار شرائح صغيرة، وحطيهم في طبق ، وحطي المايونيز مع

الثوم والزبادي والخل والليمون والملح والفلفل في كوباية وقلّبيهم كويس، وقطّعي السلمون قطع

صغيرة.


3- حطي قطع السلمون على الخس والخيار، وحطي عليهم الخبز المحمّص، وبعدها ضيفي عليهم

صوص المايونيز اللي عملتيه، وقدميه..